Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Angel, orhideja, zlatica, mah

Ročno izdelana angelsko vilinska ogrlica, narejena iz pravega cvetja in zlatitvenih lističev ter zlate nitke. Cvetlični angel je bil rojen v soju polne novembrske Lune in prežet s toplo energijo mogočnega Sonca. V ogrlici so cvetni lističi lila orhideje, simbola obilja, zlatica ter gozdni mah.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAKO402

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Cvetlični angeli in vile so zimska kolekcija ročno izdelanega cvetličnega nakita, narejenega iz pravega cvetja (travniškega, gozdnega in vrtnega) in smole. Izdelala sem jih v obdobju največje polne lune v novembru, tako so prepojeni z energijo mogočne, ženstvene lune, ki napaja žensko s čutnostjo in ženstvenostjo, krati pa je cvetje prepojeno s sončniimi žarki, ki jim je med izdelavo vlivalo moči in življenje. Luna in Sonce imata močno simboliko, njuni energiji pa se pretakata tudi v tej cvetlični, angelsko vilinski ogrlici, v katero sem poleg cvetja in gozdnega mahu vdelala tudi zlatitvene lističe in zlato nitko. Zlato je močan simbol obilja na vseh področjih, tudi orhideja, iz katere je narejen cveltični angel, predstavlja obilje. Kaj pripoveduje, sporoča cvetlični angel oz. vila? To bo izvedela ženska, ki bo nosila izbrano ogrlico. Cvetlična angelsko vilinska ogrlica je zapakirana v lični darilni škatlici, s priloženim lističem, na katerem je opisana simbolika cvetlične angelsko vilinske ogrlice. Takšna ogrlica je čudovito praznično darilo ob Božiču, Novem letu ali osebnem prazniku.

Mere cvetlične ogrlice: premer: 3,9 cm

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici z zlatim trakcem

Zapenjanje ogrlice: Ogrica visi na 47,0 cm dolgi tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svilen trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Ogrlico je možno podaljšati za 5,0 cm.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.