Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Popek divje vrtnice in gozdni koren

Ročno izdelana cvetlična ogrlica z vdelanim pravim popkom divje vrtnice in cvetovi zdravilnega gozdnega korena, je eleganten in ženstven modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAOGR-237

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


V cvetlično ogrlico iz smole sem vdelala pravi popek divje vrtnice in cvetove zdravilnega gozdnega korena. Cvetlična ogrlica je ženstven, razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestril vaš celosten izgled. Vrtnica je svoje ime dobila po boginji Kloris, ki ji je s pomočjo ostalih bogov podarila omamno sladek vonj, nektar in nesmrtno lepoto.

 

Mere cvetlične ogrlice: premer: 4,0 cm

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici, skupaj z opisom in simboliko vdelanega cvetja.

Zapenjanje ogrlice: Ogrlica visi na 46,0 cm dolgem bombažno svilenem trakcu, ki se zadaj zapenja s karabin zaponko. Trakec je možno podaljšati za 5,0 cm s priloženo ketnico.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.