Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična zapestnica - Orhideja, hortenzija, gozdni koren

Ročno izdelana cvetlična zapestnica, v katero sem vdelala cvetove ter cvetne lističe orhideje, hortenzije in zdravilnega gozdnega korena, je ličen in eleganten modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


39,90 € DDV vljučen

CVNAKZA010

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Ročno izdelana, unikatna in neponovljiva cvetlična zapestnica, v kateri so cvetovi in cvetni lističi domače vijola orhideje, domače hortenzije in zdravilnega gozdnega korena, je eleganten in opazen modni dodatek, saj je vanj vtisnjena energija dehtečih cvetic, ki bo z vami venomer, ko boste nosili zapestnico. Cvetlična zapestnica se vam bo podala na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled. Simbolika orhideje: bilje na vseh področjih življenja. Simbolika hortenzije: večplastnost analitičnega uma, lepota, tenkočutnost, pomiritev sprtih zaljubljencev, nov začetek. Simbolika zdravilnega gozdnega korena: ime je dobil po nadangelu Gabrielu, ko je ta zaupal zdravilne lastnosti cvetice ljudem.

 

Mere cvetlične zapestnice: notranji premer: 6,8 cm; notranji obseg: 21,3 cm

Pakiranje: cvetlično zapestnico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.