Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Hortenzija, zdravilni gozdni koren

Ročno izdelana cvetlična ogrlica iz ročno nabranih cvetov zdravilnega gozdnega korena in domače hortenzije, je eleganten in ženstven modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih. Simbolika hortenzije večplastnost analitičnega in tenkočutnega uma.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

CVNAOGR-250

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Ročno izdelana cvetlična ogrlica, v katero sem vdelala večji cvet domače vrtne hortenzije in cvetove zdravilnega gozdnega korena, je čuten, ženstven, razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled. Simbolika hortenzije. večplastnost analitičnega in tenkočutnega uma, pomiritev sprtih zaljubljencev. Simbolika zdravilnega gozdnega korena: po stari legendi naj bi cvetica ime dobia po nadangelu Gabrielu, ko se je ta prikazal ljudem, da jim zaupa zdravilne lastnosti te cvetice.

 

Mere cvetlične ogrlice: premer 4,2 cm.

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici.

Zapenjanje ogrlice: Ogrica visi na 45,0 cm dolgi žičnati ogrlici, ki je prevlečena z najlonom, ki ščiti kožo, zadaj se zapenja z valjasto zaponko.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.