Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Prstan in uhani z motivom bele mačke (črna osnova)

Prstan in uhani z motivom velikega belega mačka in ročno izdelanega vzorčka iz žice, je domiselno, izvirno, uporabno in ljubko darilo, ki se ga bodo razveselile vse ženske ljubiteljice mačk.

POMEMBNO! Pred nakupom nakita z motivi mačka se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

 

Več podrobnosti


39,90 € DDV vljučen

MN-OBPU113

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Čudovit kompletek ročno izdelanega nakita - uhanov in prstana, z motivom ročno izdelanega, velikega belega mačka, poleg katerega je ročno izdelan vzorček iz žice, predstavlja unikatno, domiselno, uporabno in izvirno darilo za ženske. Komplet nakita z motivom belega muca si bodo z veseljem nadele predvsem ženske, ki imajo tudi same doma kakšnega mačkona in so strastne ljubiteljice teh kosmatih živalic tudi sicer. Komplet prstana in uhanov je narejen iz koži prijaznih materialov, ki ne vsebujejo niklja.

 

Velikost okroglega prstana: premer: 2,3 cm; debelina: 0,5 cm, rinka prstana je nastavljiva oz. se prilagodi obsegu prsta

Velikost okroglihuhanov: premer: 1,1 cm

Zapenjanje okroglih uhanov: uhani z motivom belega mačkona se zapenjajo z zaponko v obliki "paličica in metuljček"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.