Unikatna darila

Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.



Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Angel, orhideja, zlatica, gozdni koren

Ročno izdelana angelsko vilinska ogrlica, narejena iz cvetov zlatice, srednjega dela enoletne suholetnice, zdravilnega gozdnega korena in svetlo vijolične orhideje. Cvetlični angel je bil rojen v soju polne februarske Lune in prežet s toplo energijo mogočnega Sonca.

 

Več podrobnosti


34,90 € DDV vključen

CVNAKO-266

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Cvetlični angeli in vile so kolekcija ročno izdelanega cvetličnega nakita, narejenega iz pravega cvetja (travniškega, gozdnega in vrtnega) in smole. Izdelala sem jih v obdobju največje polne lune v novembru, tako so prepojeni z energijo mogočne, ženstvene lune, ki napaja žensko s čutnostjo in ženstvenostjo, krati pa je cvetje prepojeno s sončniimi žarki, ki jim je med izdelavo vlivalo moči in življenje. Luna in Sonce imata močno simboliko, njuni energiji pa se pretakata tudi v tej cvetlični, angelsko vilinski ogrlici, v katero sem poleg zlatice, cvetnih lističev orhideje ter srednjega dela enoletne suholetnice, vdelala tudi zlato nitko. Zlato je močan simbol obilja na vseh področjih, tudi orhideja, iz katere je narejen cveltični angel, predstavlja obilje. Kaj pripoveduje, sporoča cvetlični angel oz. vila? To bo izvedela ženska, ki bo nosila izbrano ogrlico. Cvetlična angelsko vilinska ogrlica je zapakirana v lični darilni škatlici, s priloženim lističem, na katerem je opisana simbolika cvetlične angelsko vilinske ogrlice. Takšna ogrlica je čudovito praznično darilo ob Božiču, Novem letu ali osebnem prazniku.

Mere cvetlične ogrlice: premer: 4,0 cm

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici z zlatim trakcem

Zapenjanje ogrlice: Ogrica visi na 46,0 cm dolgi tekstilni vrvici, ki jo dopolnjuje svilen trakec, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Ogrlico je možno podaljšati za 5,0 cm.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Kje še najdete izdelke?

Pridružite se mi!

Registrirajte se

Registrirajte se v Unikatnico (desno zgoraj Prijava) ter pričnite z nakupom).

O avtorici izdelkov

Preberite si več o avtorici izdelkov Nini Kolar.


Mnenja o izdelkih

Preberite si, kaj pravijo stranke o izdelkih iz www.unikatnica.com.