Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Unikatne voščilnice za rojstni dan, obletnice - Metulj - temno modra in biserna

Voščilnice za rojstni dan - temno modra/biserno bela voščilnica, z ročno izrezanim motivom biserno belega metulja, s srebrno konturo. V voščilnico na vašo željo napišemo srebrno ali zlato številko ali ime.

Minimalna količina naročenih voščilnic: 5 (enakih ali različnih, iz katere koli kategorije).

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijavitiv e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


3,90 € DDV vljučen

RDO20

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi le v enem kosu. Ob naročilu večjega števila kosov vam izdelamo podobne, a unikatno različne voščilnice. Minimalna količina naročenih voščilnic je 5 (lahko enakih ali različnih voščilnic iz katere koli kategorije).

17 izdelkov na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeNi nagradnih točk za za izdelek


Temno modra/biserno bela voščilnica za rojstni dan, ki ima motiv ročno izrezanega biserno belega metulja. Tega krasi srebrna kontura, voščilnica je izvirno avtorsko delo. Izbrani materiali in teksture, iz katerih je narejena metuljeva voščilnica za rojstni dan, dajejo voščilnici unikaten in zelo lep, slavnosten izgled. Če se sprašujete, kaj podariti za rojstni dan ter ob drugih pomembnih obletnicah ter priložnostih svojim najdražjim, tudi poslovnim partnerjem, sodelavcem ali prijateljem, bo metuljeva voščilnica za rojstni dan, z motivom temno modrega/srebrno belega metulja prav posebno, domiselno in uporabno darilo, s svojim simbolnim pomenom pa bo razveselila predvsem moške, saj so barve, kot so temno modra in klasična biserno bela, barvi moških. V voščilnico vam na željo zapišem tudi vaše lepe misli s srebrno ali kakšno drugo konturo, barvo oz. pisalom.

 

Minimalna količina naročenih horoskop voščilnic: 5 (lahko enakih ali različnih voščilnic iz katere koli kategorije)

Motiv voščilnice: rojstno dnevni, za posebne obletnice in praznike

Velikost voščilnice: dolžina: 14,5 cm, širina: 10,3 cm

Barva osnove: temno modra

Barva izrezanega motiva: biserno bela, krasi ga srebrna kontura, na sredo metulja na vašo željo apišemo poljubno številko ali ime

Ob naročilu voščilnic zraven prejmete tudi eko kuverte v bež barvi.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.