Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Zapestnice - ženska zapestnica z unikatnim vzorcem - ciklamno zlata

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica. Unikatna, ročno izdelana zapestnica z unikatnim, avtoskim vzorcem iz žice ter avtorskim vzorcem v ciklamni barvi s pozlatitvijo. Vse kroglice so narejene ročno. Ob nakupu unikatne zapestnice prejmete darilo - unikatni prstan iz Unikatnice po izbiri.

Več podrobnosti


34,90 € DDV vljučen

ZAPZ-6

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Unikatna, ročno izdelana zapestnica z vzorcem v ciklamni barvi s pozlatitvijo. Unikatni vzorec iz posebne, koži prijazni žice, je izdelan ročno in je avtorski, prav tako srednji del zapestnice ter vse kroglice s pozlatitvijo. Zapestnica je izdelana iz koži prijaznih materialov, ki ne vsebujejo niklja, zato je primerna tudi za alergike.

 

Kolekcija: METULJ - Ciklamna poezija

Obseg zapestnice: zapestnica je prilagodljiva s posebno verižico na koncu (najmanjši obseg zapestja: 16-17 cm), največji obseg zapestnice: 22 cm

Velikost srednjega dela zapestnice: dolžina 5,3 cm, širina: 3,5 cm, debelina: 0,8 cm

Zapenjanje: platinasta karabin-zaponka ali srebrna jin-jang zaponka (ob naročilu s klikom na sivi gumbek Košarica v okence za sporočilo zapišite željeni način zapenjanja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.