Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.

Pozdravljeni!

 

Ste pred prijavo/odjavo na/od e-novic e-trgovine Unikatnica. Pred tem vabljeni, da si preberete Izjavo o zasebnosti oziroma varovanju vaših osebnih podatkov.

 

VAROVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

 

Zakon varovanja osebnih podatkov

 

Spletna trgovina Unikatnica (v nadaljevanju Unikatnica) se zavezuje, da vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bo nikoli posredovala tretjim osebam oz. strankam brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, razen če tako zahteva zakon. Informacije o posamezniku bo obdelovala zgolj v okviru namenov zbiranja, kot je navedeno v nadaljevanju.

 

S tem se Unikatnica zavezuje, da vam ne bo pošiljala e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil. Vedno se lahko hitro in enostavno odjavite od prejemanja katerih koli sporočil Unikatnice. E-trgovina Unikatnica in njena lastnica in urednica Nina Kolar izjavljam, da spoštujem zakon varovanja osebnih podatkov, ki je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

 

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

 

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Vaše osebne podatke shranjujemo samo, kadar vi to omogočite, torej ob naročilu izdelkov ali kadar se naročite na naše e-novice, da vam zagotovimo dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami.

Nina Kolar (v nadaljevanju Upravljalec, stanujoča na naslovu Kresna ulica 1, 8210 Trebnje, vpisana  v seznam zavezancev za opravljanje osebnega dopolnilnega dela, pod zaporedno številko 13033) zagotavljam, da zasledujem načela transparentnosti ter skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR) ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov, zato pa potrebujem vašo potrditev, da lahko osebne podatke, ki jih pridobim z vašo prijavo na storitve, ki vam jih nudim na tej spletni strani (prijava na e-novice in e-katalog), hranim, uporabljam ter obdelujem za točno določene namene. Vse osebne podatke, ki jih zberem na ta način, uporabljam izključno za storitve, ki jih ponujam ter zagotavljam, da bom storila vse, kar je potrebno, da se ti podatki zaščitijo pred morebitnimi kršitvami ali zlorabami.

 

Osebni podatki, ki jih zbiram preko spletne strani www.nina-kolar.com

 

  • ime in priimek;
  • poštna številka ter kraj vašega bivališča
  • naziv podjetja oz. pravne osebe, davčno številko (v kolikor je uporanbik e-trgovine pravna oseba)
  • naslov elektronske pošte
  • druge podatke, ki jih kot uporabnik prostovoljno vnesete v obrazce v tej spletni trgovini
  • druge podatke, ki jih kot uporanbik prostovoljno dodate v svojem profilu
  • za potrebe varnosti v tej spletni trgovini se zbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino

 

Jaz, kot Upravljalec te spletne strani, ne odgovarjam za pravilnost, ažurnost ter popolnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki.

 

V kakšne namene zbiram osebne podatke?

 

Kot Upravljavec zbranih podatkov le-te zbiram izključno z namenom odpošiljanja in obveščanja o naročenih izdeklih in za pošiljanje promocijske e-pošte (e-novic) z vključenimi novostmi iz spletne trgovine www.unikatnica.com, ki jih predstavljam v okviru te spletne strani ter za obveščanje o ustvarjalnih delavnicah, (glede na vaš kraj bivanja), ki jih občasno izvajam po Sloveniji. Podatke lahko kot Upravljalec uporaibm tudi za namene statističnih analiz. V kolikor to želite, se lahko kadarkoli odjavite od prejemanja vseh promocijskih sporočil, preprosto tako, da mi to pisno sporočite na info@unikatnica.com. Zagotavljam, da tako zbrane podatke nikoli ne bom uporabila za namen, da bi kakorkoli škodovala uporabniku te spletne strani ali kakšni drugi vpleteni osebi, in da zaupnost podatkov uporabnikov nikoli ne bo kršena na kakršen koli način.

 

Brez izrecnega dovoljenja uporanbika jaz, kot Upravljalec te spletne strani, ne bom pod nobenim pogojem posredovala osebnih oziroma drugih podatkov uporabnika tretji osebi, niti ne bom omogočila tretji osebi vpogled v osebne oziroma katere koli druge podatke uporabnika, le v primeru, v kolikor bi to zahtevala od mene državne oblasti, in še to le v primeru, če bi bila takšna obveznost določena z zakonom.

 

Kot Upravljalec te spletne trgovine bom dostavni službi Pošti Slovenije zaupala izključno tiste podatke, ki bodo potrebni za dostavo naročenih izdelkov, kupljenih preko spletne trgovine.

V kolikor želite, lahko kot registrirani uporabnik te spletne trgovine kadarkoli prenehate uporabljati spletno trgovino ter lahko tudi prekličete svojo registracijo, v kolikor ste se vanjo registrirali. Tudi prejemanje e-novic, na katere ste se ob prejemanju kot uporabnik prijavili, lahko kadarkoli prekličete s pisno izjavo, ki jo sporočite na info@unikatnica.com, lahko pa svojo prijavo na prejemanje e-novic kadarkoli sami prekličete tako, da odkljukate možnost prejemanja e-novic v razdelku Moj uporabniški račun, pod razdelkom Moje osebne informacije.

V primeru kakršnih koli vprašanj, težav, pripomb ali česar koli drugega v povezavi s to politiko zasebnosti vabljeni, da mi pišete na e-naslov: info@unikatnica.com.

 

  • Nastavitve vaše zasebnosti

 

Opazili boste, da na spletnem mestu e-trgovine Unikatnica.com uporabljam več varnostno-zaščitnih sistemov, ki vam zagotavljajo ustrezno zaščito pred morebitno izgubo ter neželjeno zlorabo ali spreminjanjem podatkov. Lahko ste brez skrbi, saj brez vaše izrecne oz. posebne privolitve, vaših osebnih podatkov ne bom posredovala, prodala ali zamenjala z nobeno drugo ustanovo, podjetjem oz. fizično osebo.

 

Zakaj pa bom uporabila vaše podatke? Kot registrirana/i uporabnica/ik e-trgovine Unikatnica.com posredujete vaše osebne oz. kontaktne podatke zato, da vem, kdo točno je naročil izdelke in da hkrati vem, kam lahko naročene izdelke tudi dostavim. Ob registraciji pa lahko (vendar le na vašo željo), ni pa nujno, navedete tudi nekatere druge podatke, kot so npr. vaš rojstni datum, spol, ali želite prejemati e-novičke ali ne. Vsi nujno potrebni podatki se skrbno hranijo le za prej omenjene namene in jih nikoli ne posredujem tretjim osebam.

Na vašo zahtevo bom vse vaše podatke izbrisala v rokih ter skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. V primeru, ko e-trgovine Unikatnica.com, ki jo uporabljam Nina Kolar, osebno dopolnilno delo, ne boste uporabljali več kot tri leta, pa bom vaše podatke trajno izbrisala. Po izbrisu podatkov o vašem računu na e-trgovini Unikatnica.com bom tako, skladno z zakonodajo, ki ureja to področje, v zakonskem roku hranila le podatke o vaših nakupih preko e-trgovine Unikatnica.com.


ODJAVA OD PREJEMANJA E-NOVIC

 

Informacije, ki jih o sebi posredujete na strani Unikatnice, so popolnoma pod vašim nadzorom.  V primeru, da določenih podatkov ne želite posredovati (ob nakupu izdelkov je potrebno posredovati podatke, sicer nakup ni možen), potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boste imeli dostopa. Uporabniki, ki se želijo odjaviti od e-novic Unikatnice, lahko pišejo tudi na info@unikatnica.com.

Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas obvestite o spremembah na info@unikatnica.com.

 

www.unikatnica.com

info@unikatnica.com

Tel.: 041-349-658


DomovDomov