Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.

Pozdravljeni!

 

Ste pred prijavo/odjavo na/od e-novic e-trgovine Unikatnica. Pred tem vabljeni, da si preberete Izjavo o zasebnosti oziroma varovanju vaših osebnih podatkov.

 

VAROVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV


Zakon varovanja osebnih podatkov

 

Spletna trgovina Unikatnica (v nadaljevanju Unikatnica) se zavezuje, da vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bo nikoli posredovala tretjim osebam oz. strankam brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, razen če tako zahteva zakon. Informacije o posamezniku bo obdelovala zgolj v okviru namenov zbiranja, kot je navedeno v nadaljevanju.

 

S tem se Unikatnica zavezuje, da vam ne bo pošiljala e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil. Vedno se lahko hitro in enostavno odjavite od prejemanja katerih koli sporočil Unikatnice. E-trgovina Unikatnica in njena lastnica in urednica Nina Kolar izjavljam, da spoštujem zakon varovanja osebnih podatkov, ki je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

 

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov


Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Vaše osebne podatke shranjujemo samo, kadar vi to omogočite, torej ob naročilu izdelkov ali kadar se naročite na naše e-novice, da vam zagotovimo dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami.

 

ODJAVA OD PREJEMANJA E-NOVIC


Informacije, ki jih o sebi posredujete na strani Unikatnice, so popolnoma pod vašim nadzorom.  V primeru, da določenih podatkov ne želite posredovati (ob nakupu izdelkov je potrebno posredovati podatke, sicer nakup ni možen), potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boste imeli dostopa. Uporabniki, ki se želijo odjaviti od e-novic Unikatnice, lahko pišejo tudi na info@unikatnica.com.

Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas obvestite o spremembah na info@unikatnica.com.


www.unikatnica.com

info@unikatnica.com

Tel.: 041-349-658


DomovDomov