Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Slika - Sožitje

Unikatna slika z naslovom Sožitje - akril na platno, dimenizije: 30 cm x 30 cm, slika ni uokvirjena. Predstavlja sožitje med dvema, vsaj na videz, ralzičnima bitjema - statično cvetico in dinamičnim metuljem, ki živita kljub drugačnosti v sožitju.

Pomembno! Pred naročilom slike se logirajte/registrirajte v e-trgovino Unikatnica.com

Več podrobnosti


90,90 € DDV vljučen

US-1

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 9 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 1,80 €.


Unikatne slike - slike za rojstni dan - poslovne slike

Slika z naslovom Sožitje predstavlja sožitje dveh, samo na videz, zelo različnih bitij, živopisanega metulja in dišeče cvetice. Cvetica, ki je večino svojega časa negibna, se z zaupanjem (saj ji drugega, glede na njeno naravo, ne preostane) v polnosti predaja življenju in ponuja v življenje najboljše, kar premore - opojne vonjave, sladek sok ter čudovite barve. Vse to privabi metulja, ki je po svoji naravi spremenljiv, vedno v akciji, poln življenja in radosti, enako kot sama cvetica. Tudi on z zaupanjem stremi v svet in nežno sede na cvetico, da na njej počije in popije sladek sok cvetice. Ker si oba zaupata, se spoštujeta in cenita naravo drug drugega, je med njima sožitje.

 

Iz cikla Mistica
Naslov: Sožitje, 2010
Tehnika: akril na platno
Dimenzije: 30 cm x 30 cm
Avtorica: Nina Kolar, Unikatnica

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.