Unikatna darila

Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična zapestnica - Travniške zlatice, gozdni koren

Ročno izdelana cvetlična zapestnica iz ročno nabranih cvetov ripeče travniške zlatice, je eleganten in ženstven modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih. Simbolika travniških zlatic - ljubezen, naklonjenost.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


44,90 € DDV vključen

CVNAKZA014

Dostopnost izdelka: Tega izdelka ni več na zalogi, lahko pa vam po naročilu izdelamo novega, podobnega, a unikatno različnega. Za naročilo tega izdelka nam pišite na info@unikatnica.com


Obvestite me, ko bo na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 4 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,80 €.


Ročno izdelana cvetlična zapestnica iz ročno nabranih cvetov travniške ripeče zlatice, je čuten, ženstven, razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled. Simbolika zlatic: včasih so si zaljubljenci med seboj izkazovali zaljubljenost in ljubezen s šopkom zlatic, zlatice pa naj bi tudi odganjale zlo.

 

Mere cvetlične zapestnica: celotna dolžina: 21,0 cm (brez dodane 5,0 cm dolge ketnice); skupaj s ketnico: 26,0 cm. Če je obsega vašega zapestja velik do 26,0 cm, vam bo zapestnica prav.

Pakiranje: cvetlično zapestnico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici, skupaj z opisom in simboliko cvetja v nakitu

Zapenjanje ogrlice: Zapestnica se zadaj zapenja s karabin zaponko ter 5,0 cm dolgo ketnico, s katero lahko prilagodite dolžino zapestnice.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Novi izdelki

Za sedaj ni novih izdelkov

Kje še najdete izdelke?

Pridružite se mi!

Registrirajte se

Registrirajte se v Unikatnico (desno zgoraj Prijava) ter pričnite z nakupom).

O avtorici izdelkov

Preberite si več o avtorici izdelkov Nini Kolar.


Mnenja o izdelkih

Preberite si, kaj pravijo stranke o izdelkih iz www.unikatnica.com.