Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Cvetlična ogrlica - Hortenzija

Ročno izdelana cvetlična ogrlica iz ročno nabranih cvetov domače hortenzije, je eleganten in ženstven modni dodatek, ki si ga lahko nadanete ob najrazličnejših priložnostih. Simbolika hortenzije večplastnost analitičnega in tenkočutnega uma.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


29,90 € DDV vljučen

CVNAOGR-251

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Ročno izdelana cvetlična ogrlica, v katero sem vdelala cveteva domače vrtne hortenzije, je čuten, ženstven, razigran in eleganten modni dodatek, ki se vam bo podal na najrazličnejša oblačila in popestrila vaš celosten izgled. Simbolika hortenzije. večplastnost analitičnega in tenkočutnega uma, pomiritev sprtih zaljubljencev.obia po nadangelu Gabrielu, ko se je ta prikazal ljudem, da jim zaupa zdravilne lastnosti te cvetice.

 

Mere cvetlične ogrlice: dolžina cvetličnega dela: 3,8 cm; širina cvetlične ploščice: 2,7 cm.

Pakiranje: cvetlično ogrlico prejmete zapakirano v lični darilni škatlici, skupaj z opisom simbolike in pomena cvetja v ogrlici.

Zapenjanje ogrlice: Ogrica visi na 46,0 cm dolgem bombažno svilenem trakcu, ki se zadaj zapenja s karabin zaponko. Ogrlico je možno podaljšati za 5,0 cm s priloženo ketnico.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.