Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Kvačkan nakit, komplet - zapestnica in uhani, nebesno modra

Kvačkan nakit v nebesno modri barvi je moden, zelo ženstven, izviren in tudi uporaben unikatni nakit za ženske, ki jim ga lahko podarite ob številnih priložnostih, kot so rojstni dnevi ter drugi pomembni dogodki ali pa ga nosite kot ženstven in opazen modni dodatek sami.

Pomembno! Pred nakupom kvačkanega nakita se registrirajte/prijavite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


39,90 € DDV vljučen

KNQ-18

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Ta čudovit, ročno kvačkan nakit v nebesno modri barvi, je zelo ženstven, oapzen, izviren, unikaten in nadvse posrečen modni dodatek, ki ga lahko nosite kot čudoivto popestritev številnih oblačil in modnih dodatkov, ki so narejeni v športno elegantnem slogu. Nebesno modri kvačkan nakit je narejen iz modre prejice ter žice, namenjen je ženskam, ki imajo rade čisto posebne, izvirne, uporabne in unikatne modne dodatke. Ta unikatni, kvačkan nakit v nebesno modri barvi (kvačkana zapestnica in uhani), so čudovito unikatno darilo tudi ob prav posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi in drugi pomembni dogodki. Podarite ga lahko tudi kot lepo poslovno darilo, ki je izvirno in slovenskega porekla. Nakit je izjemno prijeten na otip in povsem lahek za nošenje.

 

Kolekcija, barva: Modro nebo, nebesno modra

Mere kvačkane zapestnice: dolžina: 18,5 cm; zapestnica se po dolžini na željo prilagodi - ob naročilu ob oddaji v okence za psoročilo zapišite željeno končno dolžino zapestnice.

Zapenjanje kvačkane zapestnice: kvačkana zapestnica v nebesno modri barvi se zapenja s posrebreno zaponko jing-jang zaponko. Podaljšate jo lahko tudi sami, s priloženimi dodatnimi netki.

Mere kvačkanih uhanov: fi: 2,5 cm; dolžina uhanov skupaj z zaponko: 4,0 cm

Zapenjanje kvačkanih uhanov: uhani visijo na t.i. zaponki "ribja zanka".

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.