Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Zmajev rep (mali) - obesek v srebrno sivi barvi - obeski za verižice

Posrečen, izviren in praktičen mali zmajev rep - obesek v srebrno sivi barvi za moške je unikatno ter uporabno darilo za moške. Zmajev rep, podobno kot kača, simbolizira začetek in konec, vse odtenke razpona med dobrim ter zlim, sam zmaj pa moč oz. "jang" - moško energijo.

Pomembno! Pred nakupom zmajevega repa - obeska se logirajte/registrirajte v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


19,90 € DDV vljučen

OBM-ZMAJR2

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točko zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 1 točko to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,20 €.


Čudovit, mogočen mali zmajev rep - obesek za moške v srebrno sivi barvi, je ročno izdelan in unikaten obesek za verižice, ki ga krasi izviren motiv zmajevega repa. Zmajev rep simbolizira vse energije, ki predstavljajo dobro in zlo, zmajev rep je podoben simbolu kače, ki je svoj rep (ouroboros), hkrati pa simbolizira tudi začetek ter konec oz. nenehen preplet življenja ter smrti. Zmaj kot tak, pa je heraldični simbol, ki je bil mnogokrat upodobljen na ščitih srednjeveških vitezov, hkrati pa predstavlja moški simbol moči "jang", akcijo, energijo. Obeski za verižice iz e-trgovine Unikatnica, kot je ta mali zmajev rep - obesek v srebrno sivi barvi, je praktično, uporabno, domiselno in simpatično darilo za moške, zagotovo pa bodo po njem posegle tudi ženske, ki jim je ta zmajev simbol blizu. Obesek je narejen iz koži prijaznih materialov in je brez niklja.

 

Kolekcija: Moški nakit - Zmajevi obeski

Velikost obeska: dolžina: 3,7 cm; širina: 2,5 cm; debelina: 0,7 cm

Zapenjanje zmajevega obeska: obesek visi na usnjeni vrvici, zadaj se zapenja s posrebreno karabin zaponko.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.