Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline - ogrlica, ročno poslikan relief morskega konjička

Eko nakit iz gline, ogrlica z reliefom morskega konjička, ki je ročno poslikan s turkiznimi odtenki, je čudovito, izvirno, uporabno in zelo domiselno darilo ter modni dodatek za ženske. Glineni nakit se bo lepo podal na poletna oblačila.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


29,90 € DDV vljučen

ENGL-5

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Poletje piše prav posebno zgodbo. Tokrat jo je zapisalo v glino, kjer je pustilo pečat morskega konjička, ki spominja na morje, peščene plaže, romantične zgodbe in na občutek sproščenosti. Ogrlica z reliefnim motivom morskega konjička, ki je ročno poslikan, je uporabno, zelo lepo, unikatno, izvirno in domiselno darilo za ženske, ki imajo rade čisto poseben, opazen in drugačen unikatni nakit za ženske. Nakit iz gline se bo čudovito podal na lahna poletna in druga oblačila v odtenkih peščenih, pastelnih ter drugih barv, še posebej na odtenke turkizne, modre, rumene, ciklamne, vijolične in bele. Glineni nakit z motivom morskega konjička v turkiznih odtenkih krasi usnjena vrvica kožne barve, ki se bo lepo zlila s poltjo ženske, ki jo bo nosila. Ogrlica z motivom morskega konjička je zaščitena s posebnim premazom, ki obesek varuje pred poškodbami.

 

Mere ogrlice z motivom morskega konjička: dolžina 9,8 cm cm; širina: 4,0 cm; debelina: 0,3 cm

Dolžina usnjene vrvice: po želji, ob naročilu sporočite željeno dolžino vrvice, da vam jo prilagodim.

Zapenjanje ogrlice z motivom morskega konjička: ogrlica visi na usnjeni vrvici kožne barve, zadaj se zapenja z zaponko "karabin", ki je posrebrena in ne vsebuje niklja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.