Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Nakit iz gline, oranžna ogrlica, relief morskega konjička

Eko nakit iz gline, ogrlica z reliefom oranžnega morskega konjička, ki je ročno poslikan, je čudovito, izvirno, uporabno in domiselno darilo oz. modni dodatek za ženske. Glineni nakit se bo lepo podal na poletna oblačila v odtenkih oranžne, rdeče, bele, turkizne...

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


29,90 € DDV vljučen

ENGL-11

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Poletje piše prav posebno zgodbo. Tokrat jo je zapisalo v glino, kjer je pustilo pečat oranžnega morskega konjička, ki spominja na morje, peščene plaže, romantične zgodbe in na občutek sproščenosti. Ogrlica z reliefnim motivom oranžnega morskega konjička, ki je ročno poslikan, je uporabno, unikatno, izvirno in domiselno darilo za ženske, ki imajo rade prav poseben, opazen ter drugačen unikatni nakit za ženske. Nakit iz gline v oranžnih odtenkih se bo čudovito podal na lahna poletna in druga oblačila v barvi pastelnih ter drugih tonov, še posebej na odtenke bele, oranžne, turkizne, rdeče, tudi modre. Glineni nakit z motivom oranžnega morskega konjička krasi usnjena vrvica kožne barve, ki se bo lepo zlila s poltjo ženske, ki jo bo nosila. Ogrlica z motivom oranžnega morskega konjička je zaščitena s posebnim premazom, ki obesek varuje pred poškodbami.

 

Mere ogrlice z motivom oranžnega morskega konjička: dolžina 8,5 cm cm; širina: 4,2 cm; debelina: 0,3 cm

Dolžina usnjene vrvice: po želji, ob naročilu sporočite željeno dolžino vrvice, da vam jo prilagodim.

Zapenjanje ogrlice z motivom morskega konjička: oranžna ogrlica visi na usnjeni vrvici kožne barve, zadaj se zapenja z zaponko "karabin", ki je posrebrena in ne vsebuje niklja.

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.