Unikatna darila

Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.



Deli s prijatelji/Share

Drevo življenja - ogrlica iz posrebrene žice

Ročno izdelana ogrlica iz posrebrene žice, z motivom dveh Dreves življenja. Motiv Drevo življenja ima močno simbliko v številnih kulturah. Simbolizira ključ, ki odklepa vrata Vesolja te s tem razjasnitev načrta, po katerem je ustvarjeno vse na tem svetu.

POMEMBNO! Pred naročanjem se morate registrirati/prijaviti v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


34,90 € DDV vključen

OGZDZ-002

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Drevo življenja je močan simbol, ki ga poznajo različne tradicije. Poznali so ga Maji, Egipčani, Sumerci, povezan je s kabalo, kitajsko tradicijo, skratka poznale so ga številne kulture in zaradi svoje moči je nadvse priljubljeno še danes. Predstavlja božanski načrt, po katerem je ustvarjeno celotno Vesolje. Nekateri so prepričani, da Drevo življenja simbolizira rajsko drevo življenja, njegova simbolika pa se uporablja v mitologiji, ezoteriki, v znanosti, religiji ter prenekaterih drugih sferah. V Kabali je Drevo življenja razumljeno kot ključ, ki odklepa vrata Vesolja ter s tem razjasnitev in razumevanja namena božjega ustvarjanja. Drevo življenja simbolizira na nek način model oz. načrt, po katerem je ustvarjeno vse na tem svetu ter v Vesolju samem. Simbolizira božansko celoto, vse delce pa vidi kot medsebojno povezane in prepletene na zličnih nivojih, vsak delec pa znova teži k svojemu izvoru, celoti. Skozi razumevanje koncepta Drevesa življenja naj bi se, tako vsaj pravi Kabala, še najbolj približali razumevanju Boga. 

Mere cvetlične ogrlice: premer: 4,3 cm

Material: posrebrena žica

Zapenjanje ogrlice: obesek z motivom dveh Dreves življenja visi na posrebreni verižici dolžine cca. 47,00 cm, zadaj se zapenja s karabin zaponko. Dolžino verižice lahko poljubno nastavljate s karabinom do maksimalne dolžine 47,00 cm.

Pakiranje: ogrlico z motivom Drevo življenja prejmete v lični darilni škatlici, skupaj z opisom simbolike Drevesa življenja

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.

Košarica

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Kje še najdete izdelke?

Pridružite se mi!

Registrirajte se

Registrirajte se v Unikatnico (desno zgoraj Prijava) ter pričnite z nakupom).

O avtorici izdelkov

Preberite si več o avtorici izdelkov Nini Kolar.


Mnenja o izdelkih

Preberite si, kaj pravijo stranke o izdelkih iz www.unikatnica.com.