Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Kvačkani uhani, kapljica, svetleče modra prejica

Kvačkani uhani iz posrebrene žice in svetleče temno modre prejice, so izviren in ženstven modni dodatek. Uhane krasi čisto poseben, unikaten vzorček. So izjemno lahki za nošenje, z varnostnimi silikonskimi čepki na zaponkah in brez nikjla, na sončni svetlobi se lesketajo.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


32,90 € DDV vljučen

KVU-10-30

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 3 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,60 €.


Kvačkani uhani, narejeni iz posrebrene žice in svetleče temno modre prejice, so izviren, uporaben in zelo ženstven modni dodatek iz e-trgovine Unikatnica. Unikatne svetleče modre kvačkane uhane krasi čisto poseben, unikaten vzorček. Izjemno lahki za nošenje, z varnostnimi silikonskimi čepki na zaponkah brez niklja, so namenjeni tistim ženskam, ki želijo biti opažene, izvirne in predvsem ženstvene, s pomočjo dodatkov, ki bodo pritegnili številne poglede, saj se na sončni svetlobi ter pod lučjo lesketajo močno lesketajo.

 

Mere uhanov: dolžina (z zaponko vred)= 5,5 cm; dolžina brez zaponke: 3,5 cm; širina: 3,0 cm

Zapenjanje uhanov: svetleče temno modri kvačkani uhani v obliki kapljice se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Pakiranje: Uhane prejmete zapakirane v lični darilni škatlici

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.