Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Kvačkani uhani, okrogli, svetleče bela prejica

Ročno kvačkani uhani iz posrebrene žice ter svetleče bele prejice, ki jih krasi motiv kroga in spirale, so eleganten, ženstven nakit, ki se vam bo podal na oblačila v skoraj vseh barvah. So lahki za nošenje, na soncu in pod lučjo pa se bodo močno lesketali.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


26,90 € DDV vljučen

KVU-10-28

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Kvačkani uhani, ki se na soncu lesketajo, so narejeni iz posrebrene žice in svetleče bele, zelo tanke prejice. So izviren, uporaben in zelo ženstven modni dodatek iz e-trgovine Unikatnica. Unikatne uhane krasi čisto poseben, unikaten vzorček z motivom kroga in spirale, narejene iz žice, vzorec prejice pa simbolizira kapljice jutranje rose, ujete v pajkovo mrežo. Izjemno lahki za nošenje, z varnostnim silikonskim čepkom na zaponkah brez niklja, so namenjeni tistim ženskam, ki želijo biti opažene, izvirne in predvsem ženstvene, s pomočjo dodatkov, ki bodo pritegnili številne poglede, saj se na sončni svetlobi ter pod lučjo lesketajo kot srebrno sonce.

 

Mere uhanov: premer kroga: 2,5 cm; dolžina (z zaponko vred)= 4,9 cm; dolžina brez zaponke: 3,1 cm;

Zapenjanje uhanov: uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke", ki je brez niklja

Pakiranje: uhane prejmete zapakirane v lični darilni škatlici

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.