Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Svetla breskev - kvačkani uhani, mali okrogli

Ročno kvačkani uhani v srebrno breskev barvi so ženstven in prav poseben modni dodatek oz. nakit, ki se bo čudovito podal na oblačila v različnih modrnih dodatkih. Uhani so lahki za nošenje, vzorček uhanov  pa je na vsaki strani drugačen, zato jih lahko nosite na obeh straneh.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


24,90 € DDV vljučen

KVU-10-9

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 2 točk to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,40 €.


Kvačkani uhani v srebrno svetlo breskev barvi so čisto poseben, izviren , unikaten in pravljično lep modni nakit oz. dodatek za ženske iz e-trgovine Unikatnica. Unikatne srebrno breskev kvačkane uhane krasi prav poseben, unikaten vzorček iz kvačkane prejice, ki je narejen čisto tankih nitk ter žice. Kvačkani uhani so unikatno ročno delo avtorice Nine Kolar. Namenjeni sotistim ženskam, ki želijo biti opažene, drugačne, izvirne ter predvsem - ženstvene in to s pomočjo dodatkov, kot so ti kvačkani uhani. Pod lučjo ali soncem se bodo močno lesketali in privabljali poglede. Kvačkani unikatni uhani so izdelani iz koži prijaznih materialov, sponka je brez niklja.

 

Mere uhanov: premer= 2,4 cm; dolžina (z zaponko vred)= 4,8 cm

Zapenjanje uhanov: srebrno breskev kvačkani uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.