Novost

Prijava na e-novičke

KLIKNI za PRIJAVO na e-novičke Unikatnice.Deli s prijatelji/Share

Vijolično srebrna - kvačkani uhani, okrogli

Ročno kvačkani uhani v vijolično srebrni barvi so ženstven in zelo eleganten nakit, ki se bo čudovito podal na oblačila v številnih modrnih dodatkih. So izjemno lahki za nošenje. Vzorček je na vsaki strani drugačen, zato jih lahko nosite na obeh straneh.

Pomembno! Pred nakupom se logirajte/vpišite v e-trgovino Unikatnica.

Več podrobnosti


19,90 € DDV vljučen

KVU-10-6

Dostopnost izdelka: Izdelek je na zalogi.

1 izdelek na zalogi

Na Seznam želja

Program zvestobeZ nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točko zvestobe - . Vaša košarica bo imela skupaj 1 točko to lahko ob naslednjem nakupu pretvorite v ugodnosti za 0,20 €.


Kvačkani uhani v vijolično srebrni barvi so unikaten, izviren, uporaben in izjemno ženstven modni dodatek oz. nakit iz e-trgovine Unikatnica. Unikatne kvačkane uhane v vijolično srebrni barvi krasi čudovit in unikaten vzorec iz kvačkane srebrno vijolične prejice ter žice. Kvačkani uhani so unikatno ročno delo avtorice Nine Kolar. Namenjeni so ženskam, ki želijo biti opažene, izvirne, drugačne in predvsem - ženstvene, s pomočjo dodatkov, kot je modni unikatni nakit za elegantne priložnosti, ko potrebujejo drugačen ter brezčasen modni dodatek. Kvačkani unikatni uhani v vijolično srebrni modri barvi so izdelani iz koži prijaznih materialov, sponka je brez niklja.

 

Mere uhanov: premer= 3,2 cm; dolžina (z zaponko vred)= 4,7 cm

Zapenjanje uhanov: uhani se zapenjajo z zaponko v obliki t.i. "ribje zanke"

Trenutno ni komentarjev/mnenj uporabnikov.

Le registrirani uporabniki lahko oddajo komentar/mnenje.